tisdag 16 maj 2017

Vikt!

Nu när jag slutat amma så har jag bestämt mig för att ta tag i vikten. Min normalvikt efter jag fött cash låg runt 70-72. Och då är jag nöjd med min kropp. När jag träffade Josh och när vi varit tsm i ett halvår ca så vägde jag 62. Då såg jag ohälsosam ut. Så det är inte en optimal vikt för mig.

Jag gick upp 20 kilo med cash, alltså till 90kg. Och vad jag minns så försvann det vääääldigt sakta eftersom jag ammade.

Sen blev jag ju gravid och slutade då röka och då gick jag upp 7 kilo. Va då uppe på 77 när jag fick missfall. Dessa kilona försvann inte innan jag blev gravid med Bella och med bella gick jag upp till 93kg. Så 16 kg med bella gick jag upp.

När jag ställde mig på vågen igår fick jag en chock! Jag vägde 86.5 kilo! Och det är inte en optimal vikt för MIG! Min målvikt är 70-72 igen om det går. Så nu har jag börjat! Igår drack jag en nutrilett och åt middag och lite nötter. Drack massa kaffe. Ställde mig på vågen idag och då vägde jag 84.9:)
Idag har jag druckit en nutrilett, ätit mat och lite nötter. Så får vi se hur bra detta går.

Sist när jag gick ner 30 kilo så gjorde jag i princip såhär. Så ingen predikan om att "det är bara vatten, kroppen ställer in sig på svältmode, Du kommer gå upp allt sen." Nej för jag har gjort detta 3 gånger och det har funkat var gång. Sen har jag blivit gravid emellan så då har jag bara kört på igen.

Jag är absolut ingen träningsmänniska. 2 gånger har jag startat 1 års medlemskap på L9, tränat max 10 gångner sedan gått o betalt i ett helt år. TVÅ gånger! Så träning är absolut inget för MIG! ;)

Så nu kör vi stenhårt med allt annat istället :)

1 kommentar:

  1. Du är väldigt tydlig och är väldigt bra på att utrycka dina känslor

    SvaraRadera