tisdag 9 maj 2017

Stackars lilla flicka 😭😭

Det här fallet med de två föräldrarna som är misstänkta för att ha haft ihjäl sin Dotter. Asså det har berört mig sjukt mycket. Jag sitter och läser igenom fupen och jag kan inte sluta läsa den trotts att det gör så ont i mig. Stackars lilla oskyldiga barn. När jag ser bilder på henne så gråter jag. Varför kunde ingen rädda henne. Varför märkte ingen något. Och varför agerade ingen....

Jag tror det är båda. Men det kan ändras. Jag är på mammans förhör i fupen än sålänge och när jag läser det får jag känslan av att hon inte förstått vad som hänt och jag får också känslan av att hon inte skadat lillen, alltså slagit henne. Sen när jag tänker på de andra intervjuerna, hur mamman har reagerat, inte velat hålla i henne och pratat om helt knäppa saker när hennes barn håller på o dö får mig att undra om hon verkligen inte bryr sig eller om hon är i en chock. Jag funderar på om hon kan vara manipulativ och spela dum men sen samtidigt är en mamma en mamma. Och de är väl som lejoninnor. Krigar för sina barn. Jag tror hon hade krigat om hon varit lite starkare i sig själv och satt ner foten när A så att hon inte fick ta upp henne när hon grät, och när han förklarade alla blåmärken och att de va "lungt" när hon va trasig. Hade E bara agerat så hade det inte slutat såhär. Sen är det jävligt konstigt att dom avbokar bvc för ett blåmärke?! Då är dom ju rädda för att bli anklagade, och vet man att man är oskyldig så är man inte rädd. Och dom hade "gömt henne" för allmänheten när dom va o handla. Menar min son fick sin systers knä i ögat och därmed fick en blåtira. Skulle jag ha låst in han då för folk skulle tro de va Ja?! Nä eftersom jag hade svar på vad som hade hänt.

Jag tror att båda är skyldiga till hennes död. Jag tror att hon inte fått mat och att A har spelat och H har börjat gråta för hon va hungrig. A har då fått avbryta och blivit förbannad och skakat H och sedan gått ut för att ta en cigg och lugna sig. Han har sedan kommit upp och hittat H sådär och paniken i rösten med 112 är för att han fattar att det är han som är orsaken till att hon mår som hon gör denna gång.

Men mamman kunde räddat H men gjorde det inte och är därför lika skyldig.

Stackars lilla flicka. Hoppas du har det bra. Ingen kommer någonsin slå dig igen 😭😭😭😭💖💖

Här kan ni följa rättegången!!
http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/live-folj-forsta-rattegangsdagen-i-babyfallet-har/

Här har ni fupen (förundersökningsprotokollet)
https://minfil.org/H1b2D5b6b0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar