tisdag 14 februari 2017

All I need!

Älskar Jockes nya låt "All i need". Riktigt bra. Tänker bara på min älskade familj när jag hör den! Allt jag behöver är min familj!

Lyssna bara 😍😍 https://open.spotify.com/track/6vBgJ1SLmpB4VMcEVy1ovL

Bella tog nappen. Det gjorde inte Cash förän jag slutade amma vid 8 månader. Den ska bara vara till för vissa stunder liksom. I bilen, om jag duschar osv.


Idag va vi i Malmö. Josh förnyade sitt uppehållstillstånd och vi gick på emporia och jägersro. Eftersom Bella va 9%+ och skulle kommit 19 dagar efter hon kom räknade jag med att hon skulle börja ha strl 56. Så jag hade inga i strl 50. Men nu har jag :) köpte amningslinmen och världens skönaste ammningstopp från H&M. Mjukt och skönt tyg. Måste köpa fler.. det är tvåpack😍Har även sökt dagisplats. 1 år kvar. Måtte hon få den platsen. Sökte bara på ett ställe.

Väntar på papperna från skatteverket också. Hon ska heta BELLA KLARA SUE ROMERO. Klara är min farmors andranamn och Sue är Joshs mammas andranamn ♡ må dom vila i frid båda två!♡♡♡

Köpte också en "mitt första år" bok till henne. Men den Cash hade finns inte mer så det blev en annan. "När jag var liten" heter den. Cash hade Pelle kanin som första år♡♡♡

Cash har vänt humöret helt. Lyssnar inte, säger emot, lägger sig på marken och skriker, kastar med saker. Trodde jag skulle tappa tålamodet när vi va och handlade. Slog på kläderna osv när han inte fick som han ville. Men jag förklarade för honom att jag inte vill skälla på honom.

Tror det är uppmärksamhet han söker trots han får den. Josh tar Bella så går jag och leker med Cash. Tar all lediga tid med Cash. Och sen är han ju 4 också haha.


Josh fick ett tråkigt samtal från soc i en annan kommun också. Så han ska prata med dom imorgon. Men vad kan vi göra. Vi försökte trots att vi visste att det va bäst som det har varit.

Allting löser sig. Jag lever i min bubbla. Resten kvittar mig just nu. Josh sköter det ♡♡♡

På torsdag gaddar vi oss :) Bella ska ta plats på våra kroppar ♡♡

Älskar mitt liv! Till max alltså! Åhhh😍😍

Och på söndag ska vi titta på ett hus i skurup😍😍😍 längtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar