tisdag 31 januari 2017

Härliga underbara liv!

Gud vad jag mår bra nu när allt är lungt! Nu är det bara Bella som ska titta ut så är mitt liv komplett! <3

Vill bli "mig själv" igen, vill kunna springa och jaga Cash, vill kunna klättra och ha mig. Nu är jag som en stel pinne som bara kan se på när Cash leker. Vi busar ibland men det slutar oftast i onda sammandragningar eller att han råkar landa på magen! 29 dagar kvar! Plus minus 2 veckor. Cash kommer bli världens bästa storebror.

Lexi växer så snabbt <3 Håller fortfarande på och bli rumsren och igår testade vi koppel. Haha hon bara skrek, så fick ta av det igen. Träning ger färdighet =) Hon är som en bebis. Och Josh gillar henne<3 När man tar upp henne kan man inte låta bli att köra näsan i pälsen <3 Min lille goding <3

Märker på Josh att han har blivit lugnare i sig själv. Det är underbart att se! Och både jag och Cash är glada att vi har tillbaka vår busiga och glada Josh <3 Tror det är mycket för att vi blockerat en viss människa ur vårt liv. Det är som en stor börda som släppt! Men nog om det! Aldrig mer ska vi nämna namnet och aldrig mer ska vi ta skiten! Vi ska aldrig tänka på, se eller prata med personen! Och det känns som enorm lättnad för både mig och Josh!

Den 1 mars kan man deklarera om man skaffar elektronisk brevlåda! Skitbra!! Gå in på skatteverket och kolla! Och den 11 Mars är det janstorps barnloppis! Dom har två gånger om året och jag är där varje gång. Hoppas att jag kan åka dit denna gången. Jag kanske föder då :P Men den är bäst! Hittar alltid bra fynd! Bodysar för 5 kr osv.

Nu ska vi till bästa Jennifer och Pappa och dricka kaffe <3<3

Ta hand om varandra! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar