söndag 18 januari 2015

Jag läste en artikel....

Jag hittade en artikel i mitt flöde på facebook och jag blev direkt intresserad när jag läste rubriken ""


Det handlar om en artikel som är skriven om varför alla barn sover (hela tiden) i tiggarnas armar. Alla som har barn vet hur länge barn sover på ett dygn. Och några 24 timmar är det inte.

Hen som har skrivit artikeln från början skriver att hen har passerat en tiggande kvinna i tunnelbanan mer än en gång om dagen och efter ett tag, tänkte efter, att barnet som kvinnan höll i, sov. Och hade sovit var gång hen passerade kvinnan. Hen frågade då tiggaren varför barnet sov men hon fick inget svar, och människor som passerade sa till hen att låta tiggaren va, att hen va ohövlig då tiggaren och hennes barn inte hade det lätt som fick sitta och tigga till sig pengar för att överleva.

Hen diskuterade detta med sin kompis som berättade att de ger barnen Heroin och Alkohol för att de ska sova hela dagen! Det händer att barnen dör under dagen och då finns det någon regel om att de måste hålla kvar barnet tills "skiftet" är slut.

Om detta är sant, är det helt absurt! Om detta är sant, så ska vi sluta ge pengar! Om detta är sant, måste något göras! Att oskyldiga barn ska få utsättas för detta är hemskt!! Det är sinnessjukt! Va fan!

Och så går många och tycker synd om dessa monster som gör såhär mot oskyldiga barn! Och ger de pengar, för att fortsätta!

Nej! Är detta sant blir jag ledsen!!!

Läs hela artikeln här:
http://www.wisethinks.com/2015/01/why-does-child-in-hands-of-beggar.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar