onsdag 15 januari 2014

"Du ska aldrig ge upp detta"!

Jag har fått 6 månader på Hallenborgskolan och jag är typ lyckligast i världen. Trivs till 1000 med underbara barn och kollegor. Och får gång på gång beröm, det är detta jag ska göra! Och det värmer i hjärtat. När någon ser, och uttrycker sig, precis så som jag känner. Jag känner verkligen att detta är min inriktning, min väg i livet. Jag ska jobba med barn, så är det bara. Och samtidigt är det störtskönt att få lite extra klirr i kassan. Har ju levt på snåla pengar men jag är ju inte den som är den. Bara mitt barn har allt så klarar jag mig ;)

Jag har inga ovänner eller fiender kvar, och det är sååå skönt. Verkligen en stor lättnad... För alla vet ju, Jag är den som verkligen hatar när någon tycker illa om mig. Nu låter det som jag gjort mig av med problemen på ett hemsk sätt haha, men jag har tagit itu med problemen och vi har löst det. Jag kan säga att den.... (vad ska man säga) biten av kärlek, pusslade ihop mitt hjärta och jag lever mitt liv på rosa moln!

Cash är "snart" 1 och 1/2 år och han kan sjunga "aporna", kan säga ett 10tal ord, dukar fram själv, säger "dash" (cash), hjälper mig tömma diskmaskinen, pussar på beställning osv, osv... han trivs på "dagis" (ett ord som inte "finns" längre men kommer alltid finnas för mig). Han har redan en flickvän där... Undra vad Liwa ska säga... ;) han är ju redan bortlovad haha :p♥

Vad händer mer i mitt liv??

Avbetalning på skulderna går framåt och det är också en enorm lättnad!! Att (snart) ha det ur världen.... Man lär sig verkligen av sina misstag... Och att ha vågat blotta sig i tv, fått hemska kommentar om ens familj, haft folk som inte alls tror att vi ska klara det, det är rätt så skönt att gnugga det i ansiktet på dessa människor.. Även om det kanske är fel, så känns det förjävla bra ;) för jag hade rätt, och ni hade fel!!

Sammanfattat så är mitt liv Jävligt bra!! Må det vara såhär i flera år framöver :)

Peace! Make Love not War......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar