torsdag 6 december 2012

Tja tja bloggen!

Nu har jag glömt dig igen och nu ligger jag uppe BARA för att skriva i dig!

Nej så är inte fallet! Jag kan helt enkelt inte sova!


Lillfisen blev vaccinerad idag och jag ligger här och lyssnar på honom så allt är bra! Han har feber men är inte slö! Eller ja nu sover han men innan han somnade så pratade vi för fullt <3
Han tog det så bra! Mest jag som är blödig och fick tårar i ögonen när han blev ledsen när dom stack han! :( min lilla skatt<3


Snön har fallit på vår gård och jag säger bara oooooohhh va mysigt! Har haft tända ljus i hela huset nu flera dagar i rad! Så J kommer hem till en lugn stämning! Han som jobbar så hårt <3 skönt att kunna bidra med något annat än att ha varmvatten klart, maten på bordet och städat hus!


Idag har jag också varit hos min älskade syster! Det är skönt att ha sin syster som bästa vän<3 kunna prata om allt! Aj lav jo Sis!

vi har också varit och fotat oss på fotoatelje i Skurup! Jättefina bilder :) förutom att jag är lite knubbig men vafan gör de;) *stolt mamma*, och vi ska fota oss igen i trelleborg :) vi blev haffade på palmfestivalen i somras och han ville så gärna fotografera oss och "bebisen i magen"! Så nu har vi bokat en tid :)


Jaha! Snart julafton! Och det är ju bara så mysigt! :) jag blir iaf inte tomte i år! *hrm* för tomten har ju fullt upp med att dela ut klapparna, men han frågade inte efter min hjälp i år ;)

Förövrigt så är jag och min familj på en plats i livet som vi verkligen trivs på! Vi klarar allt <3

Kärlek är det enda som behövs!


Linda Romero out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar