måndag 22 oktober 2012

Mycket!

Mycket som händer!

Letar boende! Hittade ett! Det va liksom ett eget hus med gräsmatta och uteplats, ac/värme man kunde ställa in i varje rum, allergiventilerat, barnsäkert kök! Dock 8000:- i hyra och DOCK i blentarp! Funderade länge och först ville jag bo där men nu vill jag inte bo där! Hade huset legat i Skurup så ja!!! Men vi har ögonen öppna för andra! Ett måste är gräsmatta eller uteplats!!!! Trivs jättebra här annars men jag anser att jag inte kan bo här med en bebis då vi måste elda för varmvatten och värme i huset! Råkar han bajsa ner sig själv och mig så måste jag först gå ut och elda för att sen få vänta 1-1.5 timmar på att få varmvatten! Wiho sååå mycket älskar jag bajs att jag vill att det torkar in i huden! Nä men ni förstår säkert vad jag menar!

Sen vill vi bo inne i byn också! Vi är "stadsmänniskor"! Trivs på landet men trivs bäst i byn!

Har också bytat till mig en iPhone 4s:) dock med spräckt framsida, men har beställt en ny så jag byter den:)

Jag fick Martins tele, Martin fick joshs och josh fick min:) haha:)

Köpte en jättefin sängmobil av Malin men när jag nattade cash så skruvade jag upp den och den slutade efter typ en min då cash va på gränsen till att somna! Suck, skruva upp KRRR KRRR KRRR!!! Så, vaken bebis!!
Sa till josh och han sa att det fanns säkert en på batteri!
Så jag kollade runt lite och hittade jättefina från Fisher price som lyser i taket OCH har en fjärrkontroll till musiken!!! Underbart:)
Bestämde mig för att köpa denna i julklapp till Cash men Josh tyckte att den va dyr! Men en Fisher price i bra skick kan man sälja för 500:- sen ändå så!

http://www.gobaby.se/for-sovrummet/sangmobiler/fisher-price-mobil-med-fjarrkontroll.html


Imorgon blir det nog att leka med Sandra och Davey <3 data-blogger-escaped-br="br">
Fick mina kläder idag som jag köpte på köp och sälj! En dräkt, 2 bodys och 2 byxor från newbie för 160:- sinnes!!!!! Så nöjd <3 data-blogger-escaped-br="br">

Linda Romero out!

2 kommentarer:

 1. Vi eldar också för värme och varmvatten men när man inte eldar går det på el så det är ingen panik på morgonen som tur är :)
  Jag måste få fråga, visst är Josh från USA? Hur länge har han bott i Sverige? Pratar han svenska eller pratar ni engelska hemma och med Cash?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte sett detta förän nu, men ja han har bott här i ca 15 år. här hemma pratar jag svenska och han engelska! Och han pratar svenska på jobb =)

   Radera