tisdag 23 oktober 2012

Min händelserika tisdag!

Allting började inatt! Jag låg uppe i sängen och försökte somna så härde jag musfällan där nere smälla igen! Så jag gick ner och kollade och vi hade fångat en mus! Ja tänkte vara lite rolig och skrämma Josh så jag lade den vid dörrkarmen mellan hallen och v.rummet! Och gick sedan upp och lade mig!
Imorse hörde jag något ljud där nerifrån och sa till josh asså där är nog någon där nere! Sen kunde jag inte hålla mig så jag sa till honom, akta musen när du går ner! När han kom ner sa han VAR!? Jag gick ner och skulle visa och då är musen OCH musfällan BORTA!!!!!!!!! Har letat i hela huset och den fins inte!!!!

Josh körde till jobbet och lämnade mig helt skräckslagen!! Så jag skrev till Sandra och kollade om hon var vaken! Sen här jag något ifrån andra hallen i "skafferiet" och det lät inte lite! Jag tog Cash och sprang nästan ut och körde till sandra!!!! Mitt hjärta satt i halsgropen!

Hos Sandra drack vi kaffe och Ellenore och Electra kom och hälsade på:) sen körde vi till skurup och hälsade på Cicci! Hon skulle sätta på tandsmycke på Sandra så tänkte jag att jag också ville ha ett! Så Cicci fixade det:)

Sen gick vi en runda i Skurup, vi gick till lekplatsen och lekte:) gick in om och kollade på en lägenhet också! Detta är så svårt! Vill bo här men eg. inte! Men vi ska flytta! Så imorgon ska jag ringa alla privata hyresvärdar:)

sen körde jag och hämtade Anton som skulle sova hos oss idag, lagade mat och åt! Josh pratade med sina underbara barn sen körde han och Anton och handlade och jag nattade cash!

Nu ligger alla utom jag och sover, såklart!!!

Btw, jag har fått en vagel under ögonlocket för första gången! And it hurts!!! :( wääähh!!

Här är min dag i bilder<3Linda Romero out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar