onsdag 24 oktober 2012

Lycka föds så lätt!

Idag steg jag upp tidigt då Anton skulle till skolan:) men när jag vaknade kunde jag knappt se på högra ögat! Dumma, dumma vagel!!

När vi kom hem igen gick vi och lade oss som vi brukar göra när Anton sover hos oss! Vaknade sen av att världens bästa son låg och jollrade! Det finns INGET bättre!

Åt frukost och kollade lite på facebook! Ringde också till alla privata hyresvärdar och där var sammanlagt tre lediga lägenheter! Tror vi ligger bra till på en! Jättetrevlig hyresvärd, vi pratade säkert 15-30 minuter! Så vi får hålla tummarna så vi kan bo lite varmt!

Efter ett tag somnade vi IGEN! Sov till halv två!!!!!! Sen va de bara till att börja med mina måsten!

Ut och elda så Josh kunde duscha och elementen kunde bli varma, elda inne i kaminen så vi slapp frysa ihjäl, beställde massa kläder till Cash! (i know, jag handlar lite för mycket, men klart man skämmer bort sitt enda barn!) jag har ju bara ett och jag vill ge hela världen till honom <3

Fick en husmorskänsla och tänkte, jag ska baka vaniljbullar! Men det var nog mest för jag va sugen och inte hade fler i frysen! ;) när jag hade gjort degen färdig så kom jag på "MATEN" haha! Så jag fick leka superwoman och baka och laga mat samtidigt ;) det gick ju hur bra som helst:) när jag stod där och höll på tänkte jag "vi kvinnor kan fan göra fler än en sak åt gången"!

Sen kom min älskade hem<3

Åkte till Skurup och handlade och Josh tog Cash i vagnen och gick en runda medan jag lade mig i solariet! Och jag säger det! Som rubriken lyder, lycka föds så lätt! Det är varje gång jag lägger mig i ett solarie! Lyckan bara sprudlar! Kan kanske vara för jag får tid för mig själv så jag kopplar av och tänker på den bubblan jag vanligtvis går i var dag! Så lycklig jag är med livet och min underbara familj!

Detta är verkligen livet! <3
Linda Romero out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar