torsdag 4 oktober 2012

All tid i världen??


Jag sitter väldigt ofta och tänker på alla möjliga saker! Jag är en tänkare! I högsta grad! Och idag satt jag och tänkte på min underbara son och all tid han ger till mig! Vilken tur jag har! Att ha fått en sån snäll och lugn bebis <3 Även om han inte sover hela tiden, så ligger han och tittar och har sig! Helt fridfull. Jag känner mig aldrig stressad eller tvingad till någonting! Han gråter ibland, vilket alla bebisar gör men han skriker inte! Jag var så rädd att han skulle få kolik! Man ska dock aldrig säga aldrig! 

Vid läggdags är han lite mer "klängig" men det förstår jag! Då kan till och med jag vara lite klängig på J! "håll om mig",  "Mys med mig"! Dock bara ibland ;) Men såklart, då vill man ju krypa ner i sängen med mamma och pappa och bara mysa <3 

Det är precis som han "känner mig"! "Så, nu vill mamma skriva blogg och då sitter jag här fint och tittar på henne"! "Och nu vill mamma Duscha så då sover jag en stund"! 

Älskade, Älskade unge! Mamma älskar dig till månen och tillbaka!

Vi blir kanske en extra i vårt boende! Det hade varit så kul <3 Men vi får se! Vi ska först prata mer om det! <3

Var ju i malmö igår och fikade med Augustibebisarna och deras mammor! Väldigt trevligt hade vi=) Kul att träffa andra i "samma ålder" och i "samma sits" som mig! Det får vi göra om=) Snarast!!!! 

Köpte också en "tommee tippie" nappflaska! Som påmminer om ett bröst! För vi tänkte ge ersättning första målet på natten då jag misstänker att han inte får tillräckligt från mig! Så vi köpte den flaskan så han inte ratar mina bröst sen! 
Köpte också en Newbie "onepiece"! JÄTTEFIN! Tog strl 50 (den enda som fanns där) och den var såklart för liten :/ Åkte in till Ystad idag och skulle byta men där hade dom bara strl 74! SUCK!! Så jag fick lämna tillbaka den! Sa till J att vi får köra till Malmö på Lördag och köpa den igen i rätt storlek! =) 

Var hos BVC idag! Min lille plutt växer såååå. 3v 5d och han väger redan 4990g och är 55.5 cm lång! <3

Kärlek<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar