lördag 1 september 2012

Det enda jag tänker på!

Känns som att det enda jag tänker på just nu, är vår lilla son! Att man kan längta efter någon så sjukt mycket!! Låg och va nära på att bryta ihop innan, då letar världens bästa man upp världens sötaste hund valp och trycker upp bilden i mitt ansikte! <3 stöd det får jag, men det känns som jag aldrig kommer få träffa vår älskling! Och ändå har jag "bara" gått över 6 dagar! Han kommer vilken dag som! I know! Men jag kan inte bärga mig ^^

Alla tror han kommer efter all stress med rättegången lagt sig! Tror han känner på sig att inte titta ut för tidigt! Pappa ska ha tid med sina andra barn också! Fasar dock över att han ska komma på måndag då det är rättegång!! Vad gör man? Jag sa till Josh "du får springa fram och tillbaka mellan bb och tingsrätten" haha! Hur hade det sett ut! Nä men han har väntat på den dagen så länge nu! Så jag hade fått hålla igen ;)

Va på loppisen i janstorp idag och hittade lite kläder:) det är inte klokt vad man kan hitta! En helt ny "mjukisbody" för 40:- och "vanliga" bodysar för 5:-!!! Sick!!!!

Men jag spenderade bara 100:- då vi har såååååå mycket kläder till Cash! Och den loppisen är några gånger per år så det är ju bra:)
Men Josh sa att han kommer handla kläder på shock! Men det blir för dyrt i längden! När dom är så små så växer de så fort! Då ska man inte lägga ner en förmögenhet på kläder som används en gång och som sen är för smått. Nä jag är nöjd iaf:D

Såg dear John idag! Tröttnar ALDRIG på den filmen!! Och såklart bölar jag som en gris. Och Josh bara skrattar åt mig! "Babe, its a movie"! Ja men afan! Hahah <3

Nu ska jag FÖRSÖKA sova!!! Kan inte somna om nätterna! Ligger alltid och tänker! Men laddade ner en app "deep sleep" där man får lära sig slappna av och glömma alla bekymmer! Och den har faktiskt fungerat:)

Josh jobbar denna helgen! Så tråkigt :/ men bra pengar :) han har fixat in Emil också så de jobbar tillsammans:) så skönt:)

Men snart får jag min man för mig själv;)

I love you Josh Romero <3
Linda Romero out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar